SWEA Göteborg Ny (Primary Menu, Top Menu)

SWEA Bio

Loading Map....

Datum/Tid
Datum - 2015-01-21
17:30 – 21:00


The_Imitation_gameHej alla biosugna Sweor!

God fortsättning på det nya året.

Hoppas ni haft en härlig ledighet och nu är sugna på en bra film. Har fått tips av min norska väninna på filmen

”The Imitation game”

Strax före utbrottet av Andra världskriget anmäler sig Alan Turing, en briljant ung matematiker, som frivillig till den brittiska underrättelsetjänsten. Snart leder Turing ett MI6-team bestående av en brokig skara forskare, lingvister, schackexperter och underrättelsetjänstemän med uppgift att knäcka koden till nazisternas påstått olösbara Enigmachiffer. Samtidigt som Turing för en kamp mot klockan med miljoner människoliv på spel, döljer han en hemlighet för omvärlden.

När? Onsdagen den 21 januari kl. 17.30 Var? Bergakungen i Göteborg Svara ej på detta mejl (non-reply) då det går till obevakad funktionsbrevlåda utan mejla din anmälan till Christel på familjenolsson@hotmail.com SENAST måndag kl. 22.00 så förköper jag biljetter. Ta´ med jämna pengar (ord. pris 110 sek – pensionär 88 sek).

Som vanligt underlättar det om du meddelar vid anmälan:  1) om du har för avsikt att komma tidigare (bord beställs i restaurangen i Sweas namn). 2) om du är pensionär för billigare pris  3) om du har rabattkort som gäller på SF (ange i så fall numret). 4) om du har SF:s biokort som genererar bonuspoäng (ange numret).
För dig som kommer direkt till filmen – kom gärna upp till Restaurang Danilo – där de som har möjlighet samlas från kl. 16.00.  På Danilo finns något för alla smaker, för den som vill äta eller bara ta något att dricka.
SWEA bion är även öppen för “icke-Sweor” så ta gärna med en väninna!

Varmt välkommen! hälsar “BIO Christel”