SWEA Göteborg Ny (Primary Menu, Top Menu)

SWEA-bio

Map Unavailable

Datum/Tid
Datum - 2019-02-18
17:35 – 20:00


Februari-filmen bjuder på Pernilla August och Peter Haber i den svenska feel-good dramafilmen

Britt-Marie var här

Britt-Marie är inte alls någon ordningsfascist. Det är bara det att smuts och oorganiserade besticklådor får henne att skrika på insidan. När hon lämnar sin man efter 40 års äktenskap och ett liv som hemmafru, tvingas hon göra upp med sig själv och möta omvärlden. Hon hamnar i Borg, en liten håla där allt är nedlagt förutom den ölstinkande pizzerian och det lokala fotbollslaget. Britt-Marie tar över som tränare för byns ungdomslag, trots att hon avskyr fotboll. Men snart väcks hennes drömmar och med dem en undangömd framtidstro. Kanske finns det en andra chans i livet, kanske är det aldrig för sent att börja leva.

När? Måndagen den 18 februari kl. 17.35
Var? Bergakungen, Göteborg

Mejla din anmälan till Christel till familjenolsson@hotmail.com SENAST lördag kl. 20.00

Du anmäler dig genom att svara på 4 frågor…
1a) om du har för avsikt att komma tidigare till Restaurang Danilo för en bit mat alt. något att dricka – bord är reserverat kl. 16.00.
1b) om du kommer direkt till filmen
2) om du är pensionär för billigare pris
3) om du har rabattkort som gäller på SF (ange i så fall numret).
4) om du är med i SF klubben… där medlemskapet genererar bonuspoäng (ange om du är medlem och är det första gången så anger du medlemsnumret)

För dig som kommer direkt till filmen – välkommen en trappa upp till Danilo och hämta din biljett. Du lär inte gå miste om var vi finns – det berömda Swea-surret brukar höras. SWEA bion är även öppen för “icke-Sweor” så ta gärna med en väninna!
Varmt välkommen!
hälsar “BIO Christel” som inte kan vara med men med varm hand lämnar
värdinneskapet till Karin Viertel.