SWEA Göteborg Ny (Primary Menu, Top Menu)

SWEA-Bio

Loading Map....

Datum/Tid
Datum - 2018-11-19
19:30 – 21:00


Foto: IMDb

Denna gång åker vi till Lindholmen för att se bio på ”Aftonstjärnan”. Vi hoppas på mycket humor och skratt då novemberfilmen blir: ”Lyrro”!!

Regi av Peter Dalle med många kända skådespelare som Peter Dalle själv, Suzanne Reuter, Henrik Dorsin, Johan Ulveson, Björn Gustafsson och Nour El Refai.

Borta bra men hemma bäst? Nej, det stämmer nog inte riktigt – och har nog aldrig gjort. Lyrro – In och utvandrarna är en sketchartad film som handlar om att: Människan har alltid varit på väg. Ibland flyende från något men ofta också sökande efter något annat. Kanske är det bättre någon annanstans och kanske blir vi också bättre människor om vi får möjligheten att leva på en plats längre bort?

När? Måndagen den 19 november kl. 19.30
Var? Aftonstjärnan, Plåtslagaregatan 2 på Lindholmen
Kollektivt åker du antingen med Buss 16 mot Eketrägatan, hållplats Sannegårdshamnen eller så tar du Älvsnabben till färjeläget Lindholmspiren.

Mejla din anmälan till Karin Viertel, viertel@gmx.ch SENAST fredag den 9 november kl. 18.00.

Biljettpriset 85 sek är detsamma oavsett ålder men Karin vill gärna veta om du kommer tidigare för en fika. Hon bokar bord kl. 18.30 till de som vill träffas innan. I det mysiga cafeet finns smörgås och kaka att köpa. SWEA bion är även öppen för “icke-Sweor” så ta gärna med en väninna!

Varmt välkommen!
hälsar “BIO Christel” och Karin som generöst hoppar in som ställföreträdare då Christel befinner sig på sydligare breddgrader.