SWEA Göteborg Ny (Primary Menu, Top Menu)

SWEA Bio – Victoria och Abdul

Loading Map....

Datum/Tid
Datum - 2017-10-12
18:20 – 20:20


Hej alla biosugna Sweor!

Vad passar väl bättre när höstmörket faller än att krypa upp i en ”riktig” biosal och titta på en bra film. Välkommen att följa med på oktober månads SWEA film som blir

dramafilmen… ”Victoria & Abdul”.

Det här är berättelsen om en oväntad vänskap, uppstånden under de senare åren av drottning Victoria av Englands styre. När den unge tjänstemannen Abdul Karim beger sig från Indien för att delta i firandet av Victorias femtio år på tronen, förväntar han sig inte att vinna självaste drottningens gunst. Då drottning Victoria allt mer börjar ifrågasätta de restriktioner som under hela hennes regenttid omgärdat henne, formar de två en både osannolik och lojal allians – vilken hennes hov och innersta krets gör allt för att krossa. I takt med att vänskapen fördjupas, börjar drottningen se den föränderliga världen genom nya ögon, och börjar samtidigt återfå både mänsklighet och livsglädje.

När? Torsdagen den 12 oktober kl. 18.20

Var? Biopalatset, Kungstorget Göteborg

Svara ej på detta mejl (non-reply) då det går till obevakad funktionsbrevlåda utan mejla din anmälan till Christel till familjenolsson@hotmail.com SENAST tisdag kl. 21.00.

Tacksam om du meddelar…

1a) om du har för avsikt att komma tidigare till Restaurang Danilo för en bit mat alt. något att dricka – bord reserveras från kl. 17.00.

1b) om du kommer direkt till filmen

2) om du är pensionär för billigare pris

3) om du har rabattkort som gäller på SF (ange i så fall numret).

4) om du har SF:s biokort som genererar bonuspoäng (ange numret).

För dig som kommer direkt till filmen – kom en trappa upp och hämta din biljett på Danilo. Du lär inte gå miste om var vi finns – det berömda Sweasurret brukar höras.

SWEA bion är även öppen för “icke-Sweor” så ta gärna med en väninna!

Välkommen hälsar “Bio Christel”