SWEA Göteborg Ny (Primary Menu, Top Menu)

SWEA Bio

Loading Map....

Datum/Tid
Datum - 2017-05-17
18:10 – 20:10


Hej alla biosugna Sweor!

Nu är det dags för Maj månads SWEA-bio. Denna gång blir det på BIOPALATSET och vi ser den omtalade dramafilmen ”Sameblod

Elle Marja går på samisk internatskola med sin lillasyster. Hon ska snart ta över som renskötare i familjen men drömmer om ett annat liv. Efter de rasbiologiska undersökningarna som hålls på skolan bestämmer sig Ella Marja för att lämna allt och bli svensk. Hon stjäl sin svenska lärarinnas kläder och identitet och rymmer till Uppsala – men att byta liv visar sig vara mycket svårare än hon trodde.

När?  Onsdagen den 17 maj kl. 18.10

Var?  Biopalatset, Kungstorget Göteborg

Svara ej på detta mejl(non-reply) då det går till obevakad funktionsbrevlåda utan mejla din anmälan till Christel till familjenolsson@hotmail.com   SENAST måndag kl. 21.00

Tacksam om du meddelar…

1a)  om du har för avsikt att komma tidigare till Restaurang Danilo för en bit mat alt. något att dricka – bord reserveras från kl. 16.45.

1b) om du kommer direkt till filmen

2)  om du är pensionär för billigare pris

3)  om du har rabattkort som gäller på SF (ange i så fall numret)

4)  om du har SF:s biokort som genererar bonuspoäng (ange numret)

För dig som kommer direkt till filmen – kom upp och hämta din biljett på Danilo, en trappa upp. Du lär inte gå miste om var vi finns – det berömda Swea-surret brukar höras.

SWEA bion är även öppen för “icke-Sweor” så ta gärna med en väninna!

Välkommen hälsar “Bio” Christel