13/6 Lunch på Marstrand

13/6 Lunch på Marstrand

När

13 juni, 2024    
12:00 - 16:00
Minst en gång om året är Marstrand ett måste… det bara är så!

Varför ta bort ett vinnande koncept! Marstrand på sommaren är en populär tradition. Även i år anordnar därför SWEA Göteborg en sommarlunch på Marstrand. Det är Lena Svenningson och Ann-Sofi Sandberg Svensson som håller i trådarna. Förra året var vi 45 damer och vi som inte tog möjligheten att åka Ribbåt missade helt klart något… därför finns det chans på det även i år.

När? Torsdagen den 13 juni.  Samling kl.12.30 utanför Agaton där färjan lägger till, fd turistbyrån på Marstrandsön. Därifrån går vi gemensamt till restaurangen. Kommer ni tidigare finns det mycket att se och utforska… som konst, bad, kaffe på Bergs, fästningen etc.

Vad, Var och Pris? I år har vi bokat Grand Hotells ”TENAN” och priset är 225 sek. Betalning sker på plats, då vi är väderberoende!

För den som vill, vågar och kan är RIBBÅT bokad för 12 personer kl. 15.00. Allt under förutsättning att vädret tillåter och vi blir tillräckligt stor grupp.

Båten tar oss ut till Pater Noster  och kostar 790 sek/person – även detta betalas på plats. Skepparen kör lugnt och fint har han lovat.

Anmälan: sker senast den 7 juni till Lena Svenningsson på e-post goteborg.program@swea.org. 

Vid anmälan anger du ev. allergier och om du önskar åka RIBBÅT eller ej.

Kramar och VÄLKOMNA

Lena och Ann-Sofi