8/6 SWEA Bio

    

När

8 juni, 2022    
17:00 - 22:00

VÄLKOMNA TILL SWEA-bio.

Sista biofilmen innan sommaruppehåll blir en action. Låt oss gå 30 år tillbaka i tiden och återse Tom Cruise i rollen som Maverick i filmen Top Gun.

Efter mer än 30 års tjänstgöring som en av US Navy´s bästa piloter, är Peter ”Maverick” Mitchell där han hör hemma – en modig testpilot som ständigt tänjer på gränserna och undviker den befordran som skulle komma att hålla honom nere på marken istället för uppe i luften. När han tränar en grupp avgångselever från Top Gun för ett specialuppdrag som ingen pilot någonsin utfört tidigare, träffar Maverick löjtnant Bradley Bradshaw, även kallad ”Rooster” – sonen till Mavericks bortgången vän, radar-officeren löjtnant Nick Bradshaw, även känd som ”Goose”. Med en osäker framtid framför sig, och hemsökt av spöken från det förflutna tvingas Maverick att konfrontera sina största fasor, vilket kulminerar i ett uppdrag som kräver den ultimata uppoffringen av de som blir utvalda till att utföra det. sedanställningen i Paris 1889 kommit att bli ett av planetens mest kända landmärken

När? Onsdagen den 8 juni kl. 17.00

Var? Biopalatset, Kungstorget i Göteborg

De som vill och har möjlighet samlas på Restaurang Bee Bar, Kungstorget 13-15 – kl. 15.30

Anmälan sker till ”Bio-Christel” via mejl senast måndag den 6 juni kl. 20.00

Vid anmälan meddelar du följande:

  • Om du är pensionär betalar ordinarie pris
  • Om du har BIO klubbs medlemskort och ej angett det tidigare… meddela numret.
  • Om du kommer till 15.30 för något att äta/dricka (bord behöver beställas)

Jag förköper och betalar biljetterna och meddelar beloppet som du svischar alt. betalar kontant på plats. Du som kommer direkt är välkommen att hämta din biljett på restaurangen.

SWEA-bion är även öppen för ”icke-Sweor” så ta´ gärna med en väninna!

Varmt välkommen! hälsar ”BIO Christel”