SWEA Göteborg Ny (Primary Menu, Top Menu)

Ordförande har ordet 20 april 2020

Vi lever just nu i märkliga tider och inget är som vanligt, så ej heller SWEA. Dock är SWEA en fantastisk förening som stöttar sina medlemmar och försöker hitta på roliga, intressanta och trevliga programpunkter via våra sociala mediersociala medier. Man kan antingen anmäla sig och vara med i realtid (1) eller så kan man titta på de olika webbinarierna i efterhand (2). SWEA International hade redan tidigare börjat med så kallade webbinarier, det är ett sätt att lyssna och lära eller rätt och slätt bli underhållen med hjälp av sin ”padda”, telefon eller dator.

1 Vara med på webbinarium i realtid:
Klicka på länken https://swealand.swea.org/sweas-webbinarier/ så kommer ni till hemsidan där kommande webbinarier presenteras. Där finns även en länk som man använder om man vill anmäla sig. Om man anmält sig får man ett mejl med länk till själva webbinariet dagen innan webbinariet går av stapeln.

2 Titta på webbinarium i efterhand:
Klicka på länken (samma som ovan) https://swealand.swea.org/sweas-webbinarier/ men scrolla längre ner på sidan så kommer man till de webbinarier som redan sänts. För att titta på det valda seminariet/träningen/fikat/ för pekaren över rubriken och klicka. Då dyker en ny länk upp klicka på den. Om den ber dig ladda ner Vimeo för att kunna spela upp länken – svara ja! Detta behöver man bara göra en gång. Man behöver också uppge ett lösenord eftersom dessa seminarier bara är avsedda för betalande medlemmar. Nu är lösenordet ”tillsammans”, behåll det för er själva!
SWEA Göteborg har också skaffat det utmärkta verktyget Zoom för att vi skall kunna mötas digitalt. Vill du använda så hör bara av dig till mig kan jag berätta hur man gör om man t.ex. vill träffas i sin bokklubb eller bara ta en digital fika ihop!

Jag hoppas ni har det bra trots corona och karantän!

Paula Hasselgren
Ordförande SWEA Göteborg