SWEA Göteborg Ny (Primary Menu, Top Menu)

Ordförande har ordet 10/3

Så är vi redan inne i mars och det känns underbart att vi i alla fall fått mycket ljus tillbaka, tappra vårblommor spirar trots att det är mycket gråväder!

Inom region VEMA (Västra Europa Mellanöstern Afrika) har vi nu haft vårt första möte efter att alla årsmöten klarats av och ett antal avdelningar bytt Avdelningsordförande (AO). De i VEMA ingående avdelningarna är Oslo, Göteborg, Irland, London, Holland, Mallorca, Marbella, Costa Blanca samt Portugal. Portugal har nu så mycket som ca 450 medlemmar varför man har beslutat att under innevarande dela upp sig i två olika avdelningar så från och med 2021 kommer det således att finnas både SWEA Lissabon och SWEA Algarve.

Från och med i år, 2020, betalar vi i avdelningarna inte längre någon avgift till våra respektive regioner, istället har avgiften till International ökat något för att kompensera, från $30 till $33 per registrerad medlem.

Mellan den 8-11 oktober kommer det hållas ett fantastiskt Regionmöte (RM) för samtliga tre europeiska regioner samtidigt på samma ställe! Alla SWEA-medlemmar är självklart välkomna till detta evenemang och det kommer bli många chanser att träffa både nya och gamla bekantskaper. Mötet kommer enligt plan gå av stapeln i Wien och mer information och anmälningsblankett kommer vi givetvis att lägga ut och länka till så snart den är tillgänglig från SWEA Austria, just nu lovar hemsidan ”inom kort”. Jag tror vi kan förvänta oss ett intressant och späckat program och självklart hoppas jag att vi kommer vara många Sweor från Göteborg!

På snart återhörande!
Paula Hasselgren,
Ordförande SWEA Göteborg