SWEA Göteborg Ny (Primary Menu, Top Menu)

Månadsbrev februari

Månadsbrev 2 februari 2020  

Idag skiner solen! Härligt! Jag tog en promenad i Slottsskogen och där var det absolut fullsatt. Hela halva Göteborg var där. Unga, gamla, familjer, barnvagnar, cyklar, hundar och löpare – ja, alla var ute och njöt av solskenet. Kan vi hoppas att vattnet i molnen nästan är slut och att vi får ett lite människovänligare väder framöver!
_____________________________________

Årsmötet
Inbjudan till årsmötet den 18 februari har gått ut. Som det står i mejlet så kommer vi inte att skriva ut några dokument för att dela ut på årsmötet. Styrelsen försöker leva miljövänligt allt enligt vår ÅSK’s tankar och önskningar!

Glöm inte att anmäla dig! Vi behöver veta hur många som kommer och framför allt måste vi veta om du vill ha en landgång att äta. Som sagt alla dokument med all information har redan gått ut. Har du inte hunnit anmäla dig än kan du göra det genom att klicka HÄR så kommer du direkt till anmälningstalongen.
_____________________________________

SWEA Sociala medier – Facebook
SWEA Göteborg har en sluten Facebook grupp dvs det är endast medlemmar i SWEA Göteborg som får tillträde till gruppen. Den heter SWEA Göteborg medlem. Man måste ansöka om att få bli medlem. Det finns en administratör som ser till att bara medlemmar i Göteborg får tillträde.

I vår slutna grupp lägger vi ut information om vad som händer i avdelningen och alla medlemmar är välkomna att bidra med spontana infall, egna bilder och kommentarer. Man kan betrakta denna Facebook grupp som en anslagstavla. Kanske efterlyser du någon att promenera med eller att samåka med till nästa SWEA-möte etc. Det som visas på medlemssidan kan bara ses av medlemmar i SWEA Göteborg.

SWEA Göteborg har också en öppen Facebook sida. Denna sida är öppen för allmänheten och alla kan följa den. Alltså inte bara Sweor i Göteborg.

SWEA Världen är en annan Facebook grupp. I denna grupp måste man vara medlem i någon SWEA avdelning. Detta är också en sluten grupp.
________________________________

FORUM
Tidningen FORUM kommer numera endast ut som webbtidning. Ni hittar alla nummer av FORUM på vår hemsida. Gå in på www.goteborg.swea.org Klicka på SWEA International, Media och FORUM. Jag tycker tidningen är lättare att läsa här än att försöka läsa den på Facebook.
_____________________________________

Hemsida
Som ni alla vet vid det här laget så är de nya webb-mastrarna glada amatörer och mycket konstigt kan hända på hemsidan innan vi är fullärda. När det gäller anmälningar via hemsidan så ber vi er vänta med dessa tills det har gått ut en inbjudan via mejl. När allt fungerar perfekt så skall talongen inte heller finnas vid eventet förrän inbjudan gått ut.

Vi jobbar med att få till rutiner så att inbjudan till ett event med informationen om tid, plats, anmälan etc kommer ut samtidigt på hemsidan, Facebook och mejl.
_____________________________

Väninna i mån av plats
I alla anmälningstalongerna kommer det att stå ”Väninna får komma med i mån av plats”. När ni anmäler en väninna skriv hennes namn men din mejladress och ditt telefonnummer. Då förstår vi att det är en väninna. Skriver man in sig själv två gånger vet vi inte om det betyder två personer eller om det blev två tryckningar av misstag.
________________________________

SWEA Art Göteborg
Här i Göteborg har vi en aktiv SWEA Art grupp. De träffas varje månad då en medlem i gruppen anordnar en aktivitet. Dessa träffar sker den andra måndagen i månaden. Tycker du det låter intressant? Vill du vara med? Ta kontakt med Lena Olander lenaolander2(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com för mer information.
______________________________________
Program
Alla vårens program ligger på vår hemsida www.goteborg.swea.org. Redan nu kan det vara bra att ”save the date” för den 27 april. Då kommer nämligen den välkända folkpartisten och riksdagsledamoten Barbro Westerholm och håller ett lunchföredrag. Exakt vad hon kommer att prata om vet vi inte ännu men det kommer säkert att bli spännande att höra henne!

Program för februari och mars som nedan men håll ögonen öppna. Det kan dyka upp nya event!

Februari
5/2 onsdag After All kl 18.00
18/2 tisdag SWEA Årsmöte kl 18:00
20/2 torsdag SWEA bio
25/2 tisdag SWEA lunch

Mars
3/3 tisdag After All kl 18:00
4/3 onsdag Boule Majvallen kl 14:00
11/3 onsdag Antik West kl 18:15
17/3 tisdag SWEA lunch
18/3 onsdag SWEA bio
26/3 torsdag Versace Textilmuseum i Borås
31/3 tisdag Lunchkonsert 11:30
_______________________________________

Mahjong
Mahjongspelet är i full gång och oftast är det på Cafe and Bakery på Viktoriagatan. Vill du vara med eller är du bara sugen på att titta på så hör av dig till Karin sweagbgmahjong(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com
___________________________________________

Vi ses på årsmötet hoppas jag!

Maggan