SWEA Göteborg Ny (Primary Menu, Top Menu)

Månadsbrev december 2018

Det lackar mot jul! Visst är det härligt med all julmusik, alla tomtar och allt glitter! Jag njuter varje morgon när jag tänder våra adventsstakar i fönsterna och snart kan vi ta upp granen från källaren. Måste erkänna att vi har en plastgran (fin sådan!). Att bo på fjärde våningen och släpa ut en barrande gran var inte så lustigt så vi bestämde oss för en plastgran. Det blir ju också mycket mer miljövänligt – trodde vi. Något år efter vi köpt vår gran läste vi i tidningen att plastgranar är riktiga miljöbovar – mycket bättre med riktigt gran! Så kan det gå när man tror man gjort något riktigt bra …..

Vårt verksamhetsår lider mot sitt slut och det är dags att betala in medlemsavgiften för år 2019, den är oförändrat kvar på 400 kr. Glöm ej att skriva ditt namn på inbetalningen. Inbetalningen kan ske via plusgiro 19 91 60-3 eller bankgiro 372-8631. Medlemsavgiften skall vara betald senast den 15 januari för då är det dags att färdigställa matrikeln. Om du har ändrat adress, telefonnummer eller email är det bra att rapportera in detta till mig så att den nya matrikeln har korrekta uppgifter.

Årsmötet är bestämt till den 5 februari 2019. Gör en notis i almanackan redan nu. Inbjudan kommer via email kommer så småningom. Tänk på att medlems-avgiften måste vara betald för att man skall få vara med på årsmötet.

Än är inte året slut och även december månad innehåller flera aktiviteter. När detta månadsbrev nått er har månadens ”After All” redan varit på Levantine som har blivit något av ett stamställe. Den 11 december blir det bio som vanligt. Var och vilken film kommer på email inbjudan.

Det blev ett stort intresse för luciafirandet den 13 december. Biljetterna till konserten i Hagakyrkan tog slut på nolltid! Vi har en väntelista till detta. Även platserna till glöggminglet är slut. Inför nästa lucia firande får vi utvärdera om årets firande var bra eller om vi skall återgå till att fira på lokal så att fler kan få plats.

Den 18 december blir det lunch på Byns Bistro på Tredje Långgatan. Det blir ingen jullunch utan ”vanlig” mat. Inbjudan kommer. Första lunchen nästa år är planerad till den 21 januari.

På ”Café & Bakery”, där vi brukar spela mahjong, serveras julmat nu i december och då får vi inte plats så då tar mahjongspelet också lite julledigt.

Jag vill också passa på och berätta att SWEA Internationals årsmöte blir den 30 mars på ”Novotel Bangkok Ploenchit Sukhumvit” i Bangkok. Alla är välkomna att vara med och lyssna. Sweorna i Bangkok kommer säkert att ordna trevliga aktiviteter i samband med årsmötet. Anmälan görs till adminchef(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

Det var allt från mig i år och jag vill önska er alla

EN RIKTIGT GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR!

Vi ses år 2019!