SWEA Göteborg Ny (Primary Menu, Top Menu)

SWEA Bio

Loading Map....

Datum/Tid
Datum - 2017-08-22
17:50 – 20:00


Hej alla biosugna Sweor!
Nu är det dags för säsongens första SWEA-bio. Tack för alla fina förslag… klockslag och val av biosalong fick avgöra. Vi börjar med den franska komedin
”I morgon börjar allt”.

Samuel, en man vars bekymmerslösa liv på Franska Rivieran vänds upp och ner när Kristin, som han haft en kortare romans med, plötsligt dyker upp och presenterar honom för deras nyfödda dotter Gloria. Kristin överlämnar Gloria med varm hand i hans vårdnad. Samuel som inte är riktigt redo för att plötsligt bli ensamstående pappa bestämmer sig för att följa efter Kristin till London och lämna tillbaka dottern. Men Kristin går inte att hitta och Samuel upptäcker till sin egen förvåning att han faktiskt inte är helt hopplös som pappa, bara lite okonventionell. Åtta år senare dyker Kristin plötsligt upp igen med en högst oväntad nyhet. Samuel spelas av Omar Sy från “En oväntad vänskap”.

När? Tisdagen den 22 augusti kl. 17.50

Var? Biopalatset, Kungstorget Göteborg

Svara ej på detta mejl(non-reply) då det går till obevakad funktionsbrevlåda utan mejla din anmälan till Christel till familjenolsson@hotmail.com SENAST söndag kl. 21.00.

Tacksam om du meddelar…
1a) om du har för avsikt att komma tidigare till Restaurang Danilo för en bit mat alt. något att dricka – bord reserveras från kl. 16.30
1b) om du kommer direkt till filmen
2) om du är pensionär för billigare pris
3) om du har rabattkort som gäller på SF (ange i så fall numret)
4) om du har SF:s biokort som genererar bonuspoäng (ange numret).
För dig som kommer direkt till filmen – kom en trappa upp och hämta din biljett på Danilo. Du lär inte gå miste om var vi finns – det berömda Sweasurret brukar höras.
SWEA bion är även öppen för “icke-Sweor” så ta gärna med en väninna!

Varmt välkommen! hälsar “BIO Christel”