SWEA Göteborg NY

Anslagstavlan

Bildresultat för anslagstavlan

 Köp, hyr, byt och sälj!

Här kan du som Swea gratis sätta in en icke-professionell ”småannons”. Har du något att sälja som du inte behöver längre men som kanske är intressant för någon annan? Letar du efter något att köpa? Har du boende att hyra ut eller söker du själv boende?

Ta i så fall kontakt med webbredaktören Barbro Pamp, e-post barbro.pamp(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com , eller tel. 031-28 71 91. Välkomna att utnyttja detta erbjudande! Införd annons tas bort efter 3 månader.

Hus att hyra i Provence

 

Jag hyr ut mitt härliga hus i Provence strax norr om Marseille under perioden 29 april-17 juni, veckovis eller längre period.
 
Skriv eller ring till mig för mera information.
  
Ann-Marie Kyrk
E-post: annmarie.kyrk(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com
Tel.:031-162510 eller 0707-964315

Lägenhet i Sitges (Barcelona) uthyres kortare eller längre perioder

Lägenheten har 2 sovrum samt 2 badrum. Penthouse med egen takterrass. Handdukar, lakan samt städning ingår.
Gå gärna in på länken http://www.friendlyrentals.com/en/apartments/sitges/apartment-7366-123.htm, där ni kan se lägenheten och priserna.
Alla i SWEA har minst 25% rabatt på priserna beroende på längd samt tid på året.
Viktigt att ni kontaktar mig och inte Friendly Rentals.

Maria Svedberg
Tel.: 046 705 532787
mariasvedberg(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com  

admin-ajaxSWEA tipsar: Först ut är Åsa med sina pajrecept: På surströmmingsfesten var det många ville ha receptet på västerbottenspajen och ni som de senaste åren varit på SWEA kickoff har fått en fetaost paj som alla har gillat. Jag använder alltid samma recept till pajskalet och varierar fyllningen. Jag – ställer  en bunke på hushållsvågen och nollställer vågen – sprutar i 100 g flytande margarin – tillsätter resten av ingredienserna och det blir en fast fin deg som trycks ut i pajformen – ställer sedan in pajformen i kylskåpet en stund – förbereder resten. Till Västerbottenspajen skär jag 4 normala tomater i småbitar och låter det mesta av vätskan rinna av. River ca 2 dl västerbottensost. Lägger tomaterna i botten och sprider osten ovanpå. Blandar 2 ägg och 2 dl grädde och häller över pajen. Gräddas sedan i ugnen 200 grader i cirka 20-30 min. … och här är receptet på paj med fetaost och ruccola… paj